Sponsor worden

Horizon heeft sinds september 2023 halftijds een vaste kracht in dienst. Verder werken we alleen met vrijwilligers, zonder vrijwilligersvergoeding. 

We halen onze middelen uit projectsubsidies, sponsoring of eigen acties. Helioscreen helpt ons jaarlijks al een heel eind op weg. Extra fondsen daarnaast blijven wel nodig. 

De grootste kostenposten voor Horizon zijn de loonkost, huur van de lokalen, het vrijetijdsaanbod, de aankoop van boeken & spelletjes, verzekering en werkingsmateriaal zoals inkt, papier, laptops,...

Je kan zonder fiscaal attest rechtstreeks op onze rekening storten. Dan is het nummer BE71 7330 3157 7469.


Vanaf € 40 heb je recht op een fiscaal attest (de belastingvermindering voor gedane giften bedraagt 45 %). Je stort dan op een ander rekeningnummer.

BE70 8939 4402 9125 met als mededeling 15004. 90% van dat bedrag komt dan terecht bij de werking. 10% gaat naar Welzijnsschakel voor de administratieve afwikkeling en om hun werking mee te financieren. Gezien het feit dat we zelf een welzijnsschakel zijn, en we steeds beroep kunnen doen op hun hulp is dit een regeling waar we zeker vrede mee nemen. 


Je kan samen met je school organisatie, bedrijf of vriendengroep een actie doen voor Horizon. In het verleden deden bijvoorbeeld al verschillende Lokerse scholen, De jeugdraad, De Lokerse Judoclub, acties t.v.v. Horizon. Ook van de serviceclubs uit het Lokerse krijgen we voor onze werking of projecten wel eens een duwtje in de rug.