Zat 16/11/2019 Fiesta

Omdat wij bij vzw Horizon veel waarde hechten aan samenzijn en ontspanning organiseren we dit jaar opnieuw ons eetfestijn, onze Fiësta. Op deze gezellige avond, die op 16 november doorgaat in het Koninklijk Atheneum (ingang via Dalialaan), willen we de talenten van de kinderen en jongeren in de kijker zetten. Het thema van de avond is dan ook ‘Horizon’s Got Talent’. Iedereen is welkom om te komen proeven van internationale gerechten, gevolgd door een uitgebreid dessertenbuffet en voorafgegaan door een aperitief met hapjes. De gerechten zullen halal bereid worden, en vegetarische opties worden voorzien.

Naast gezellig samen eten, krijgt iedereen ook de kans om zijn talenten te tonen op het vrij podium en voorzien we randanimatie voor de kinderen. De opbrengst van deze talentgerichte avond gaat integraal naar de werking van vzw Horizon.

Wij kijken alvast uit naar de Fiësta en hopen dat u erbij zal zijn. Vooraf inschrijven is verplicht !

 inschrijven

Om 18u wordt het aperitief uitgeschonken, tot dan!

Indien je echter hierrond nog vragen hebt of meer informatie wenst kan je ons bereiken op het volgend nummer: 0484 80 45 36.